Als ondernemer zijn er tal van tools doe je kan gebruiken voor je boekhouding, je planning, je projecten, je agendabeheer etc.

Ik wil je graag helpen door deze top 3 te delen.

  1. Toggl
  2. Social media planningstools: Planoly en Hootsuite
  3. Canva

Wat is Toggl?
Toggl is een urenregistratie systeem. Hierdoor weet jij van elke minuut, hoe jij deze besteed.
Ik heb projecten aangemaakt in Toggl, zodat ik kan zien waar mijn tijd heen gaat en of alles in verhouding is. Deze projecten zijn o.a. CtrlVA marketing en sales, CtrlVA financiën,  Klant A, Klant B etc. Zo kan ik mijn uren bijhouden voor de klant. En heb ik voor CtrlVA ook inzichtelijk hoeveel uur ik waaraan besteed. Toggle werkt via een app of via je browser.

Social media planningstools. Wat kan je met Planoly en Hootsuite?
Dit zijn beide planningstools voor social media.
in eerste instantie gebruikte ik Planoly voor Instagram en Hootsuite voor Linkedin. Echter tegenwoordig heeft Hootsuite ook de mogelijkheid om Instagam in te plannen en heeft de gratis versie van Hootsuite zelfs meer mogelijkheden voor Instagram dan Planoly.
Macht der gewoonte dat ik ze nog allebei gebruik 😊
Beide werken in een app en in de browser.

Wat is Canva?
Canva is een opmaak tool. Hier maak in o.a. mijn visuals voor Social media, zoals mijn sjablonen voor mijn Instagram feed, Instagram stories, Facebook feed en Facebook advertenties.
Canva werkt via een app of via je browser.