Referenties

Wat zeggen mensen zoal over mij en over mijn dienstverlening?

“Lavinia is een geweldige aanwinst voor het team van Mama Mojo. Ze werkt snel, is super flexibel en positief ingesteld. Heel concreet is Lavinia verantwoordelijk voor onze social media strategie én zorgt ze voor een sprankelende look en feel in al onze marketing uitingen. Ze heeft daarnaast een scherp oog voor resultaat, voortgang en kansen die voor het oprapen liggen. Met Lavinia erbij is onze marketing game in een paar maanden tijd een flink stuk sterker geworden, wat bijdraagt aan onze verkoopcijfers. Wij zijn dus heel blij dat ze haar talenten wil inzetten voor ons!”

With Love, Anke Verbruggen

Founder, Mama Mojo

Vijf maanden lang heb ik Lavinia onder mijn vleugels gehad, bij de VA Business Academy.

Ik heb haar zien groeien, ontpoppen en stralen.  Ze houdt van haar werk en zet zich altijd voor de volle 100% in.  Daarbij zorgt ze ervoor dat ze zich inleeft in haar klanten en samen komen ze tot prachtige resultaten.


Ze is echt een topper!

 

Danielel Leuvering

VA Business Academy

Ik werk sinds december 2019 samen met Lavinia.
Zij maakt voor mij de posts voor op LinkedIn.
En met resultaat. Views van de posts gaan omhoog, views van mijn pagina ook en er komt sales uit voort. 

Ik vind het heerlijk om met Lavinia te werken. Mocht ik zelf minder inspiratie hebben, dan heeft Lavinia het wel.
Daarnaast ben ik blij met de inhoud en de opmaak van de posts.

 Kortom, ik kan iedereen Lavinia aanraden.

Lenny de Boeck

Salescom Solutions

KRISTEL VAN ALPHEN
oud collega

Gedurende de 5 jaar dat ik met Lavinia heb samengewerkt heeft zij professionaliteit in haar werkzaamheden ten allen tijde als prioriteit gezien.  Ze is punctueel, heeft oog voor detail en kan goed aanvoelen waar de klant behoefte aan heeft. Bruggen slaan, resultaten boeken en duidelijke en heldere communicatie zijn eigenschappen van lavinia die ik als prettig heb ervaren in onze samenwerking. Ik kijk uit naar onze hernieuwde samenwerking en ben blij dat ik nu ook van haar diensten als VA gebruik kan maken!

VLIEGENPOEP.NL

Inspirerende en to the points social media updates (en dat structureel) plaatsen is een absolute crime voor ons! Wij vertellen graag verhalen, maar in het kort prikkelen; dat is niet ons sterkste punt. Gelukkig wel die van Lavinia.
Ze bedenkt, plaatst en beheert krachtige doeltreffende social media post en denkt na over de beste social media strategie voor ons bedrijf.
En komen we eens handen te kort in de organisatie, zoals bij back office activiteiten, dan hoeven we Lavinia maar te bellen en ze springt in. 

RACHEL PEREBOOMS
Wildflower Ranch

Met Lavinia werken heeft mij veel structuur en daardoor rust gebracht. Ze denkt heel erg met je mee en onderneemt meteen actie.

Ze heeft me goed geholpen met het inplannen van Social Media en voor mij mijn Facebook Ads geregeld.

Inclusief leuke filmpjes waarmee we mijn Creative Ranch lessen op de kaart hebben gezet!

CtrlVA, jouw virtuele sneltoets © 2018-2021 | Design by Talentzweb.nl