Virtueel advies & implementatie

Virtueel advies & implementatie

Goede titel, maar wat doe je nou precies?

Ik geef bedrijfsadvies, voornamelijk op afstand, dus vandaar virtueel oftewel offline bv via een video call. Maar uiteraard is een fysieke, oftewel offline meeting ook mogelijk.

En het blijft niet alleen bij advies, ik kan je ook daadwerkelijk helpen met implementeren, oftewel het uitvoeren van het plan wat we hebben bedacht/ de strategie die doorgevoerd gaat worden.

Ik help te druk bezette ambitieuze ondernemers, die worstelen met te veel taken. 

Herken jij jezelf hierin? Door die te lange to-do-list verlies je energie, focus op de kerntaken en laat je omzet liggen.  Ik help je om jouw bedrijf efficiënter in te richten en verder te professionaliseren.  Zodat jij weer in CTRL bent. Dit doe ik door organisatorische taken uit handen te nemen.  Hierdoor creëer je meer omzet, naamsbekendheid en het állerbelangrijkste: meer tijd.

Structuren, plannen en organiseren, ik hou er van! Processen verbeteren, optimaliseren en efficiënter maken. Samen kijken waar de klant naar toe wil, wat willen ze bereiken, waarom zijn ze daar nog niet, wat houdt ze tegen: Samen sparren om tot een hoger doel te komen!

TIP:
Soms zie je het zelf gewoon even niet meer of heb je iemand nodig die je nieuwe inzichten geeft.
Maak een lijst van alles waar jij energie van krijgt en goed verdient, alles waar je te weinig voor betaald krijgt en je geen energie van krijgt: schrappen!

Be excellent.

CtrlVA, jouw virtuele sneltoets © 2018-2021 | Design by Talentzweb.nl